Drie dagen lang waren de drie grote beurshallen in Jaarbeurs Utrecht het decor voor Beauty Trade Special. Terwijl buiten de eerste lentezon scheen, zorgden binnen ruim 180 standhouders voor een oase aan vakinspiratie. Nieuwe merken, innovatieve producten, gerenommeerde leveranciers, de laatste trends, interessante technieken en diverse lanceringen waren verdeeld over de drie beurshallen.

Met vijf (!) kennistheaters vol lezingen, vele demo’s op de stands en heerlijke terrassen om even bij te kletsen met collega’s was het geheel compleet. Exposanten en bezoekers prijzen de high end voorjaarsbeurs om de enorme goede sfeer, kwaliteit en het aanbod.

Op 25, 26 & 27 maart bruiste het in de Jaarbeurs in Utrecht van de activiteiten op het gebied van beauty. Hier vond wederom het groots opgezette high quality event Beauty Trade Special plaats: de meest toonaangevende vakbeurs voor de professionele beauty en uiterlijke verzorgingsbranche. Het evenement had nog meer klasse dan vorig jaar en is breder en completer dan ooit, met maar liefst 25.000 vierkante meter beauty beleving onder een dak. Dit jaar was er ook veel aandacht voor de pedicure en nagelstyliste.

Actuele vakkennis verbreden, inspiratie opdoen, aantrekkelijke deals sluiten met vooraanstaande leveranciers, interessante collega’s ontmoeten… Er is maar één event waar dat allemaal samenkomt: Beauty Trade Special. De beurs is al jaren een begrip in de branche en daarmee een must voor iedere professional die het vak serieus neemt.

Heb je de beurs gemist of kon je niet komen? Hier vind je een mooie impressie van de drie dagen: