Je actuele vakkennis verbreden, inspiratie opdoen?

Activiteiten

Je actuele vakkennis verbreden, inspiratie opdoen? Aantrekkelijke deals sluiten met vooraanstaande leveranciers, boeiende collega’s ontmoeten? Er is maar één event waar dat allemaal samenkomt: Beauty Trade Special 2022, het meest toonaangevende vakevent in de Benelux. Ben jij er (weer) bij dit jaar?

Vakbeurs Beauty Trade Special is een begrip in de branche en daarmee een must voor iedere beauty professional die het vak serieus neemt. Dus ook voor jou! Op 2, 3 en 4 april 2022 bruist de Utrechtse Jaarbeurs weer van de activiteiten. We geven je graag een impressie van wat je zoal kunt verwachten.

Alles over het vak onder één dak

Op de dynamische beursvloer vind je uitsluitend gerenommeerde topmerken en veelbelovende nieuwkomers. Een walhalla voor jou als beauty professional! Zoals je van voorgaande edities gewend bent, kun je ook nu weer rekenen op een flinke portie trends, innovaties, kennis en inspiratie. Maar Beauty Trade Special biedt nog veel meer: het is the place to be om al je favoriete merken te spotten, de beste deals met leveranciers te sluiten en te netwerken met alle andere beautyprofessionals. Wij hebben er al super veel zin in! Jij ook?

Inspiratie & interesse

In één dag weer helemaal bij zijn op jouw vakgebied… je krijgt het voor elkaar bij Beauty Trade Special. In de vier grote kennis- & demotheaters kun je gratis interessante lezingen, demonstraties en workshops volgen van toonaangevende experts. Twee richten zich op beauty in de breedste zin van het woord, zodat je er alle van het vak aantreft. Van de andere theaters is er één met een specifiek programma voor schoonheidsspecialisten op het gebied van dermatologie en een theater helemaal gericht op nagelstylng, waar je ook workshops kunt volgen.
Theater Programma

Professional Beauty Product of the year 2022

Wat vind jij het beste nieuwe product of apparaat van dit jaar? Laat je mening horen: breng je stem uit tijdens de verkiezing van de Professional Beauty Products of the Year 2022. Bewonder de noviteiten op de Beauty Gallery en breng gelijk je stem uit. Niet alleen leuk om te doen, je kunt er ook mooie prijzen mee winnen!