Programma gratis webinars

Op zowel zaterdag 4, zondag 5 en maandag 6 april starten de webinars om 11.30 uur, waarbij je na het webinar live kunt chatten met de experts met je vragen.

Zaterdag 4 april
Namens Beauty Trade Professionals trappen Frank Slangen en Arij de Meulmeester deze serie webinars af. Zij praten over ondernemerschap en de mogelijkheden die vanuit overheid geboden worden. Wat kan de rol van je accountant zijn? Neem uit het webinar direct financiële tips mee voor de toekomst en algemene tips voor ondernemers in deze tijd.

Zondag 5 april
Staan Jordy Bosman en Ronald van den Berg van Get Forward voor je klaar. Dit webinar gaat over de vindbaarheid tijdens deze bizarre tijden. Welke tools zet je in en wanneer? Ook na dit webinar kun je in de live-chat je vragen stellen.

Maandag 6 april
Geven we het woord aan Gijs Ros van Marketing Rocks. Hij vertelt alles over de mogelijkheden van digitale consults aanbieden, verkopen zonder website en andere manieren om omzet te genereren tijdens de coronacrisis. Heb je nog vragen over? Stel ze in de live-chat na de webinar!

Aanmelden

Schrijf je nu in om de webinars te kunnen bekijken via onderstaande button. Eenmaal aangemeld ontvang je een bevestiging van je aanmelding op het opgegeven e-mailadres, met een link om het webinar te kunnen volgen. Je kunt het webinar volgen vanaf een computer, tablet of telefoon. Heb je vragen over de webinar? De sprekers zullen jouw vragen beantwoorden in de livechat!

Schrijf je nu in voor de Beauty Trade Special LIVE webinars