De succesvolle vakbeurs 3.0

Exposant

Beauty2Buy is hét najaarsevent waar beauty professionals elkaar ontmoeten en hun inkopen doen voor de herfst- en winterperiode. Maar dan wel in een bruisende omgeving met veel ruimte voor businessgerelateerde fun en entertainment. Beauty2Buy is dan ook het leukste beauty event van het najaar en de perfecte gelegenheid om de professionals straks persoonlijk te ontmoeten. Dat wil je niet missen! Beauty2Buy werd gehouden op 24, 25 & 26 september 2022.

Met een nieuwe naam en nieuwe uitstraling had de najaarsbeurs in Utrecht wederom een sterke bezoekerscampagne om alle professionals te laten weten dat dit de plek is om je investeringen en inkopen voor de drukste maanden van 2022 te doen. We bereiken de vakspecialisten met on- en offline advertenties en artikelen via onze eigen kanalen én die van mediapartners. Waren jouw merken en aanbod ook te zien op de beursvloer in september?

Beauty2Buy bied je:

  • De mogelijkheid om je te profileren op het leukste beautyevent van Nederland en Vlaanderen;
  • Contactkansen met de crème de la crème van de Nederlandse én Vlaamse beauty professionals;
  • Kwalitatief hoogwaardige sales leads;
  • Strategische locatie midden in Nederland;
  • Aantrekkelijke deelnemerstarieven en een betere prijs-kwaliteitverhouding dan ooit;
  • Uitstekende service en organisatorische medewerking.

Voor meer info:

Wil je meer informatie of een offerte ontvangen om met succes de actieve beauty professional te bereiken? Vul onderstaand je gegevens in of neem contact op met Chantal Batenburg van Beauty Trade Professionals via tel. +31 (0)6-4151 2545 of via sales@beautytradeprofessionals.nl. Het team van Beauty2Buy staat voor je klaar!