De succesvolle vakbeurs 3.0

Exposant

Beauty2Buy is hét najaarsevent waar beauty professionals elkaar ontmoeten en hun inkopen doen voor de herfst- en winterperiode. Maar dan wel in een bruisende omgeving met veel ruimte voor businessgerelateerde fun en entertainment. Beauty2Buy is dan ook het leukste beauty event van het najaar en de perfecte gelegenheid om de professionals straks persoonlijk te ontmoeten. Dat wil je niet missen! Beauty2Buy wordt gehouden op 16, 17 & 18 september 2022.

De najaarsbeurs in Utrecht zal wederom gepaard gaan met een sterke bezoekerscampagne om alle professionals te laten weten dat dit dé plek is om je investeringen en inkopen voor de drukste maanden van 2023 te doen. We bereiken de vakspecialisten met on- en offline advertenties en artikelen via onze eigen kanalen én die van mediapartners. Zien we jouw merken en aanbod ook te zien op de beursvloer in september?

Klik hier voor de online beursplattegrond en selecteer de stand van jouw keuze! Door op de stand van jouw voorkeur te klikken, vind je direct alle beschikbare informatie over afmetingen en kun je online reserveren. Vervolgens neemt ons team contact met je op om aanvullende wensen te bespreken.

Beauty2Buy bied je:

  • De mogelijkheid om je te profileren op het leukste beautyevent van Nederland en Vlaanderen;
  • Contactkansen met de crème de la crème van de Nederlandse én Vlaamse beauty professionals;
  • Kwalitatief hoogwaardige sales leads;
  • Strategische locatie midden in Nederland;
  • Aantrekkelijke deelnemerstarieven en een betere prijs-kwaliteitverhouding dan ooit;
  • Uitstekende service en organisatorische medewerking.

Voor meer info:

Wil je meer informatie of een offerte ontvangen om met succes de actieve beauty professional te bereiken? Vul onderstaand je gegevens in of neem contact op met Chantal Batenburg van Beauty Trade Professionals via tel. +31 (0)6-4151 2545 of via sales@beautytradeprofessionals.nl. Het team van Beauty2Buy staat voor je klaar!