Een eigen stand of gestandaariseerde standunits

Deelnemen

Als exposant zijn er meerdere mogelijkheden om deel te nemen aan Beauty2Buy. Dit kan via een eigen stand of via luxe gestandaardiseerde standunits in verschillende oppervlakten. Als exposant kun je je beursdeelname extra kracht bij zetten door goede zichtbaarheid in de periode van de bezoekerscampagne voor, tijdens en na de beurs. Kies bijvoorbeeld voor (een combinatie van) de verschillende mogelijkheden.

Jouw stand: uitbesteden of zelf bouwen?

Als exposant heb je de keuze om een gestandaardiseerde standunit af te nemen met een hoogwaardige uitstraling of om je stand zelf te (laten) bouwen.

Zelf bouwen

Wil je een eigen stand (laten) bouwen? Houd er rekening mee dat er bepaalde spelregels zijn en dat je tijdig een standbouwtekening dient te overleggen.

Uitbesteden

Laat je liever een ander jouw stand verzorgen? De organisatie biedt je verschillende mogelijkheden voor de huur van kwalitatief hoogwaardige standbouwpakketten.

Facilitaire zaken

Elektriciteit of water op je stand? Meubels of standschoonmaak nodig? Je kunt dit eenvoudig aanvragen via de online shop van Jaarbeurs. Je kunt hier ook technische voorzieningen aanvragen.

Voor meer info:

Neem contact op met Chantal Batenburg van Beauty Trade Professionals via tel. +31 (0)6-4151 2545 of via sales@beautytradeprofessionals.nl.