Standnummer: 3.B080

Allfit

ALLFIT BRENGT LEEFSTIJL EN GEZONDHEID IN JOUW PRAKTIJK!
In de beauty salon neem je de tijd voor mensen. Daardoor hoor je ook veel over hun gezondheid.
En je kunt met kleine veranderingen een groot verschil maken! Daarvoor bieden wij een 6-daagse opleiding. Je leert begrijpen hoe het lichaam in elkaar steekt en hoe alle processen met elkaar in verbinding staan.

Voedingsstoffen, vitaminen en mineralen zijn van grote invloed op de gezondheid van huid, haar en nagels. Benader het eens van binnen uit! Je krijgt er een meetinstrument bij en gaat aan de slag met mooie natuurlijke supplementen uit de Allfit productlijn.

Dit is wat nog ontbrak aan je praktijk! Breid je aanbod uit met vitamine metingen, supplementen en/of leefstijl advies. Meer weten? Bezoek onze stand en laat meteen jouw vitamines en celgezondheid meten!

 

Beschrijving

Over het bedrijf

Allfit richt zich op de invloed van leefstijl en voeding op innerlijke en uiterlijke gezondheid.
In praktijkgerichte opleidingen leer je invloed uitoefenen op belangrijke processen in het lichaam die zorgen voor energie, rust, herstel en vernieuwing. Dat heeft een grote invloed op de gezondheid van bijvoorbeeld je darmen, longen en nieren en daaruit voortvloeiend op huid, haar en nagels. Alles in je lichaam is met elkaar verbonden!

Behalve onze opleidingen, hebben we ook onze eigen productlijn samengesteld.
Onze productlijn bestaat uit natuurlijke materialen, met zorg samengesteld door onze specialisten voor een optimale opneembaarheid door het lichaam. Nieuw zijn onze vloeibare producten, waaronder een Collageen met hyaluronzuur en bijvoorbeeld omega3 vloeibaar.

Lijkt het je interessant? Onze 6-daagse opleiding start in januari!

Terug naar het overzicht