Standnummer: 4.A140

ESTHÉ / VoetVak+

ESTHÉ is hét inspirerende kennisplatform voor beauty professionals waar alles samenkomt. Verdieping in het magazine, interactie online met experts en persoonlijk contact tijdens events. ESTHÉ blijft zich ontwikkelen en biedt deskundige inhoud en vernieuwende inspiratie. ESTHÉ is educatief, praktisch én onafhankelijk.

Voetvak+ is hét vakblad voor professionals in de medische en cosmetische voetverzorging. Met ons team van onafhankelijke redacteuren haal je alles uit je vak. Praktisch én verdiepend.

Beursaanbieding

Tijdens Beauty2Buy is er op de stand van ESTHÉ weer veel te beleven. Je kunt er terecht voor je vragen over het magazine, de website of de acties. Je kunt een abonnement afsluiten met korting, inclusief een cadeau, of meedoen met de actie voor de vaste abonnees. En je kunt uiteraard kennismaken met het team achter je vakblad!

Neem je tijdens de beurs een abonnement, dan krijg je een mooie korting op je abonnement én je ontvangt een tube Rosalique crème voor de gevoelige en rode huid. Rosalique’s unieke bio-wetenschappelijke formule is ontwikkeld om de veiligste, snelste en meest effectieve oplossing te zijn voor roodheid in het gezicht.

Natuurlijk vergeten we ook onze vaste abonnees niet! Heb jij altijd al gedroomd om in ESTHÉ te staan met je salon in de veelgelezen rubriek Reportage? Dan is nu je kans! Jouw passie, visie, ondernemerschap en uiteraard jij persoonlijk staan in de spotlight voor heel beautyland. Niet alleen in print, maar ook online en in de nieuwsbrief verschijnt jouw reportage. Ook mag je het artikel via je eigen website, socials en nieuwsbrieven verspreiden. Je kunt je opgeven op de stand.

Dus… als je nog geen reden had om langs te komen… die heb je nu zeker wel! We zien je graag op onze stand in hal 4 op 24, 25 of 26 september in Jaarbeurs Utrecht.

 

Beschrijving

Over het bedrijf

Coiffure Media Group (voorheen It’s Amazing) is uitgegroeid tot de grootste uitgeverij op het gebied van professionele beauty- en haarmagazines in Nederland.

Naast ESTHÉ en VoetVak+ maken ook ONE Hairdresser, Estetica NL en Coiffure Magazine onderdeel uit van het portfolio van Coiffure Media.

Terug naar het overzicht