Standnummer: 3.B117

Beauty & Bodyshaping

Beauty & Bodyshaping: de DIODE ICE Master 4-WL & BodySculpting PRO apparaat.

DIODE LASER ICE MASTER 4-WL
Wij bieden de allernieuwste technologie op het gebied van laserontharing! Uiteraard is deze laser ook in te zetten op het gebied van huidverbetering voor al uw cliënten. Onze DIODE laser ICE Master 4-WL maakt gebruik van maar liefst 4 golflengten: 755nm, 808nm, 1064nm én 940nm. Baanbrekend, uitzonderlijk snel en effectief. Deze Diode laser heeft een ultramodern uiterlijk waardoor het echt de eyecatcher wordt van jouw salon.

Compleet met een groot 15-inch beeldscherm én zeer gebruiksvriendelijke software waardoor deze gemakkelijk te bedienen is. Met maar liefst 30 miljoen flitsen hoef jij je geen zorgen meer te maken over het vervangen van het handstuk. Onze Diodelaser is geschikt voor ieder huidtype, ook de zongebruinde huid kan makkelijk en effectief worden behandeld en er bestaat geen kans op verbranding bij de huidtypen 5 en 6. Door de innovatieve technologie zijn minder behandelingen nodig dan de Triple Wave Diodelaser.

BODYSCULPTING PRO – 30.000 sit-ups of 30.000 squats of 30.000 push-ups in 30 minuten
Met onze revolutionaire bodyshapingbehandeling bouw je spiermassa op, geef je meer vorm aan je lichaam en verbrand je tegelijkertijd vetweefsel. De behandeling werkt op basis van een elektromagnetische therapie met een hoge intensiteit. Hierdoor worden de spieren vergroot en nieuwe spiervezels gevormd. De krachtige pulsen zorgen voor spiercontracties die je niet kunt bereiken met een work-out in de sportschool. Dit is een work-out zonder working out.

Tijdens deze spiercontracties wordt er vet verbrand, zó veel dat vetcellen zelfs worden afgebroken. Een strakkere en plattere buik, spierversterking of stevige en ronde billen: het is nu mogelijk met BodySculpting PRO. Beroemdheden als Jennifer Lopez, Drew Barrymore, Carmen Electra en Kim Kardashian maken ook gebruik van deze vorm van bodyshaping.

De gecombineerde voordelen van BodySculpting PRO:
• spierontwikkeling: verstevigen, versterken en meer volume
• ondersteuning bij vetreductie en huidversteviging

Terugverdientijd van beide apparaten: minder dan 8 weken! Wij verwelkomen je graag bij standnummer 3.B117 voor een innoverende ervaring.

Beschrijving

Over het bedrijf

Experts in Beauty en Bodyshaping
Eigenaressen Anne en Margreet hebben een missie: mensen blij en mooi(er) maken met een prachtig, slanker lichaam (BodySculpting-PRO) en een oogstrelend glad lichaam (DIODE MASTER 4 Wave laser). Wij kiezen bewust voor kleinschaligheid, met grote betrokkenheid naar onze clientèle, een personal touch en een geweldige service zoals de omruilgarantie. Precies zoals jij dat wilt.

Terug naar het overzicht