Standnummer: 3.A021

Beautyspot.nl

Het succes van de beauty professional zit hem niet in tijd, geld of apparatuur. Het zit hem in de wil om iets te bereiken en jezelf te verbeteren. In elk klein stapje dat je zet richting je doel.

Het is onze drijfveer om de beauty professional zo succesvol mogelijk te maken, het onderste uit de kan te laten halen. En nog meer dan dat. Daarom creëren wij een podium waarmee de beauty professional een voorsprong kan pakken. Waar ze onder gelijkgestemden ongestoord bij kan blijven in haar vakgebied, leren van vakgenoten, zonder verplichtingen. Op pragmatische, toegankelijke wijze kan de beauty professional zich verbeteren, de beste worden in haar vak.

Want al het grootse, begint met iets kleins. Een nieuwe productlijn, een betere behandelstoel, een administratiesysteem, of een cursus om kennis bij te spijkeren. Ze kunnen allen het startschot zijn van de beste worden in je vak. Het is onze droom om dit in gang te zetten bij alle beauty professionals in Nederland.

 

Beschrijving

Over het bedrijf

Beautyspot.nl is hét onafhankelijk online platform voor de (B2B) beautybranche met specifieke kennis van product en markt waar doelgroepen elkaar kunnen ontmoeten. Beautyspot.nl is altijd actueel met content voor beautyprofessionals en haar adverteerders met een uitgebalanceerde mix tussen redactionele, branded (productendatabase) en usergenerated content.

Terug naar het overzicht