Standnummer: 3.B044

Bellabaci Benelux

Groothandel en cupping opleidingscentrum Benelux. Kom tijdens deze dagen de Bellabaci cupping behandeling of de Wellness Bodydrainer uitproberen. Maak hiervoor alvast een afspraak (info@bellabaci.nl). Voor alle andere producten kun je gewoon de stand oplopen.

Beursaanbieding

Aanbieding tijdens Beauty2Buy dagen bij besteding van €75 incl btw ontvang je een Bellabaci essentiële olie gratis naar keuze (op=op). Er zijn 5 verschillende ter ondersteuning van

💋 Detox (afslanken)
💋 Muscle Support (spieren)
💋 Renew (herstellen van de huid)
💋 Revive (energie) en
💋 Stress (ontspanning)

Super leuk en goed te combineren met onze Genie serums en het cuppen!

Beschrijving

Over het bedrijf

De nr 1 in cupping en cuppingmassage. Wij verkopen medische silicone cups, plastic cups met pistool (hartvormpjes) maar sinds kort ook de Wellness cupping Bodydrainer. (Billift, Borstlift ect.) Wij hebben verschillende cupping serums, huidverzorgingsproducten voor de overgang en nu nieuw onze alles in 1 cosmeceutical lijn Nautilus. Massagepads die je op je behandelstoel kan leggen en je die vervelende randjes van je handdoek niet meer in je voorhoofd hebt. De meeste huidverzorgingsproducten zijn plantaardig, blend van aromatische en essentiële oliën. Vegan en niet op dieren getest.

Terug naar het overzicht