Standnummer: 3.C080

Bellezi Premium Wellness Equipment

Door een hecht team samen te stellen van ontwerpers, vakspecialisten en commerciële mensen heeft Bellezi een positie verworven in het hoogste segment behandelstoelen, wellness- & massagebanken op internationaal niveau. Kom langs op onze stand om onze diverse modellen te bekijken maar vooral ook te testen!

 

Beschrijving

Over het bedrijf

Bellezi doet alles in eigen huis: van productie tot installatie en onderhoud. Omdat we het design en de productie in eigen beheer hebben en dus niet afhankelijk zijn van groothandels, zijn wij heel flexibel. Dit geeft ons tevens de mogelijkheid om producten op maat te maken en een standaard garantie te geven van 5 jaar met 24-uurs service!

Om een topproduct neer te zetten werkt Bellezi ook samen met de beste leveranciers op het gebied van bekleding en aandrijvingen van de stoelen en banken. Onze stoelen en banken worden tot het uiterste getest in samenwerking met LINAK® actuator technology om zekerheid te kunnen bieden voor u en uw klanten. Bellezi heeft daarnaast een aanzienlijk aantal samenwerkingen met grote cosmeticamerken, distributeurs en opleidingscentra.

Terug naar het overzicht