Standnummer: 3.B050

Beursaanbieding

Pimp my Bentlon!

Heb jij een Bentlon-behandelstoel? Dan hebben wij een leuke actie voor jou! Je hoeft echt niet te investeren in een nieuw model als je behandelstoel gewoon perfect functioneel is. Heerlijk duurzaam, toch?

Misschien is je saloninrichting veranderd? Of heb je gewoon zin in iets nieuws? Geef dan je Bentlon-behandelstoel een leuke make-over! Bij Bentlon verkopen we namelijk kappen en bekleding in verschillende kleuren. Met een hoge korting van maar liefst 30% is jouw salon weer als nieuw! Pimp your Bentlon en geef jouw Bentlon een totale make-over!

Bij onze bekleding kun je kiezen uit maar liefst 36 verschillende kleuren. Onze kappen verkopen we in twee kleuren. Je kan je Bentlon dus helemaal aanpassen naar de stijl van jouw salon. Kom dus zeker even neuzen op onze stand om de verschillende looks te ontdekken!

De prijs?

Normaal betaal je voor zo’n totale make-over € 1027 excl. BTW. Bij deze beursactie bespaar je maar liefst € 502 excl. BTW! Hoe kan dat als je 30% korting hebt? Je kan alles zelf doen! Je hoeft dus geen arbeidsuren en voorrijdkosten te betalen.

Jij kiest je kleuren & wij sturen je alles op! Via een QR-code open je een DIY-filmpje. Do it yourself! In dit filmpje laten wij zien hoe je de kappen en bekleding kan veranderen.  No worries: het is niet ingewikkeld.

Wij kijken er alvast naar uit om jullie salons te zien shinen!

Beschrijving

Over het bedrijf

Met meer dan 45 jaar expertise en ervaring in de schoonheidsbranche is Bentlon een vooraanstaand begrip voor schoonheidsspecialistes, pedicures en wellnessinstellingen. Als producent en leverancier van saloninrichting en schoonheidsapparatuur levert Bentlon een breed assortiment van producten met hoogwaardige kwaliteit en optimale gebruiksvriendelijkheid.

De hoge kwaliteit van Bentlon producten wordt gewaarborgd door de door u gepersonaliseerde bestellingen steeds met de hand te vervaardigen. Geen massaproductie, enkel een manueel proces dat plaatsvindt op onze productieafdeling in Weert (NL). Ieder product wordt tijdens dat productieproces aan voortdurende kwaliteitscontroles onderworpen. Er wordt zorg besteed aan alle details en dat komt tot uiting in de secure afwerking van elk Bentlon product. Wij bieden dan ook 2 jaar volledige garantie op Bentlon en zelfs 5 jaar op fabricagefouten.

Terug naar het overzicht