Standnummer: 4.A080

Berg Care

Medical and esthetic technology

Beursaanbieding

Start nu met jouw MeDioStar diodelaser en ga pas betalen vanaf 1 januari 2023! De MeDioStar is HET ultieme laserplatform uit Duitsland welke voldoet aan de strenge geldende eisen aan behandelsystemen zoals medische CE en FDA. Behandel net als vele andere dermatologen en huidtherapeuten in gemak alle kleuren huid, dikke en dunne haren, geef behandelingen tegen acne, werk op huidverjonging en behandel bloedvaatjes in een handomdraai! Alle behandelingen zijn uitvoering onderbouwd en bewezen door middel van eigen klinische rapportage en wetenschappelijke onderzoeken.

Start nu met jouw MeDioStar diodelaser en ga pas betalen vanaf 1 januari 2023! Prijzen zijn exclusief btw. Wij bieden financieringsmogelijkheden op maat. Vraag naar de voorwaarden.

Beschrijving

Over het bedrijf

Berg Care bestaat uit gepassioneerde huidtherapeuten, grondige NEN-gecertificeerde onderhoudsmonteurs en betrouwbare financieel deskundige. Samen met fervent huidprofessionals is de Berg Care Family een simpel recept dat al 15 jaar werkt als een trein. We dienen beroepsgroepen op gebied van medisch gecertificeerde behandelsystemen en TÜV gecertificeerde huidverzorging. Niet alleen in Nederland maar ook in België en Luxemburg zijn wij goed vertegenwoordigd. Wij vertegenwoordigen de merken Asclepion Laser Technologies, Energist Medical Group en Medical Beauty Research.

Terug naar het overzicht