Standnummer: 3.B153

Bio-Defense

Respiray voor de beauty sector. Respiray is een draagbare luchtreiniger die voorzien is van innovatieve UV-C-desinfectietechnologie waarvan is bewezen dat deze dodelijke virussen en bacteriën inactiveert (onafhankelijk studies door de Universiteit van Tartu en de Universiteit van Lodz).

Respiray wordt nu veel gebruikt in de gezondheidszorg en het onderwijs en Bio-Defense introduceert het als eerste voor de beauty sector. Met deze persoonlijke beschermingsoplossing maakt Bio-defense een gezonde en veilige werkomgeving mogelijk en zorgt het voor gezonde en gelukkige professionals.

Beursaanbieding

De prijs van de Respiray draagbare luchtreiniger is € 299 p/stuk. Koop je de Respiray op de beurs dan kost hij slechts € 249 p/stuk!

 

Beschrijving

Over het bedrijf

Bio-defense is gespecialiseerd in het op de markt brengen van innovatieve nieuwe technologieën, met als doel professionals te beschermen tegen schadelijke omgevingsfactoren en micro-organismen.
Onze focus ligt op duurzame draagbare beschermingsoplossingen, die professionals en hun klanten veilig en gezond houden tijdens het uitvoeren van hun beroep.

Terug naar het overzicht