Standnummer: 3.A020

Bowie Medical BV

Met een innovatief karakter levert Bowie Medical B.V. salon benodigdheden, complete praktijkinrichtingen, specialistische apparatuur en professionele cosmeticasystemen. Bij ons vindt u steeds de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beauty, podo en wellness. Neem een kijkje in onze stand op de Beauty Trade Special; stand nummer: 10D020.

Beschrijving

Over het bedrijf

Met het grootste assortiment van Nederland in behandelstoelen, salonapparatuur, specialistische apparatuur en professionele cosmetica systemen is onze showroom in Oss een bezoek meer dan waard. Bowie Medical B.V. levert al 28 jaar kwaliteit en de nieuwste technieken op het gebied van specialistische apparatuur zoals: Laser, IPL, Blend & Diathermie, Micro-Dermabrasie, Mesotherapie, Zuurstoftherapie, Hifu, RadioFrequent, CryoTherapie, Huidanalyse en Micro-needling.

Het ruime assortiment in combinatie met vakkundige technische service en professioneel opleiding/kennis centrum zorgen ervoor dat Bowie Medical B.V. complete concepten voor de professionele Schoonheidsspecialist en/of Huidtherapeut kan bieden.

Terug naar het overzicht