Standnummer: 3.A020

Bowie Medical BV

Bowie Medical is de specialist voor uw salon benodigdheden, complete praktijkinrichtingen, innovatieve apparatuur en exclusieve cosmeticasystemen. In ons centrum voor Training & Opleiding verzorgen wij vakgerichte cursussen en scholingen. Onze deskundige technische dienst staat garant voor service en continuïteit.

Beschrijving

Over het bedrijf

Met het grootste assortiment van Nederland in behandelstoelen, salonapparatuur, specialistische apparatuur en professionele cosmetica systemen is onze showroom in Oss een bezoek meer dan waard. Bowie Medical B.V. levert al 28 jaar kwaliteit en de nieuwste technieken op het gebied van specialistische apparatuur zoals: Laser, IPL, Blend & Diathermie, Micro-Dermabrasie, Mesotherapie, Zuurstoftherapie, Hifu, RadioFrequent, CryoTherapie, Huidanalyse en Micro-needling.

Het ruime assortiment in combinatie met vakkundige technische service en professioneel opleiding/kennis centrum zorgen ervoor dat Bowie Medical B.V. complete concepten voor de professionele Schoonheidsspecialist en/of Huidtherapeut kan bieden.

Terug naar het overzicht