Standnummer: 4.B070

House of African Beauty

De connectie met de mensen, waarmee we werken, vinden we heel belangrijk. Leveranciers, collega’s, salonhouders…de hele cirkel. Het verder uitbouwen van een krachtige community, die elkaar support, is een van onze kerndoelen. We beschouwen de hartelijke verbindingen tussen mensen van grotere waarde dan het soms kille spel van kopen en verkopen. Dat is dan ook waar we voor staan: Het creëren van een community, waarin vertrouwen, passie en ambitie de boventoon voeren. Met elkaar verbonden door de kwaliteit en duurzaamheid van de Afrikaanse producten waarmee we allen (samen)werken.

Nieuwsgierig geworden? Herken jij je in de kernwaarden van Kalahari? Zie jij dit merk voor je in jouw salon? Let’s meet!

Beschrijving

Over het bedrijf

House of African Beauty wordt gerund door Petra van Iterson en Jordy de Groot. Moeder en zoon, twee gepassioneerde ondernemers met een gedeelde passie voor Afrika. Samen hebben zij het vuur van Zuid-Afrika gevoeld en de drive om deze cultuur en haar krachtige cosmetica door te geven aan schoonheidssalons in de Benelux. Bij het bieden van kwalitatief hoogstaande huidproducten hebben Petra en Jordy een visie: “Naast onze commerciële skills werken wij vanuit ons hart en geloven wij in een maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen.“

Terug naar het overzicht