Standnummer: 4.A130

DALTON marine cosmetics

Professionele cosmetica voor elk huidtype, omdat wij weten dat elke huid anders is. Ons credo is dan ook om cosmetica te ontwikkelen die bij jou past – niet andersom! Je hoeft niet meer te kiezen tussen anti-aging gezichtsverzorging of probleemoplossende cosmetica.

Beursaanbieding

DALTON marine aqua facial
ERVAAR & TEST ZELF en ontvang een goodie bag*

Maak kennis met de MF900+, de fantastische producten en enthousiaste DALTON collega’s. Tijdens de beurs wordt de MF900+ uitvoerig gedemonstreerd en jij kunt dit persoonlijk ervaren. Interesse? Laat het ons weten! Dit kan vanaf 5 september 2022 per e-mail (office@pelsch.nl) en vermeld daarin de volgende gegevens:

– Betreft behandeling MF900+
– NAW praktijk/salon + contactpersoon
– Gewenste dag (za, zo of ma)
– Te behandelen huidtype (bijvoorbeeld rijpe, acne, couperose)
Je gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en uitsluitend gebruikt door DALTON COSMETICS NL-PELSCH. Je bent van harte welkom om onze stand (4.A130) te bezoeken.

*Zolang de voorraad strekt! Beschikbaar als je de contactgegevens van je salon/praktijk schriftelijk verstrekt.

Beschrijving

Over het bedrijf

Meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van maritieme cosmetica!
Bij de ontwikkeling van nieuwe producten vinden wij het belangrijk dat het hele assortiment met elkaar te combineren is. Als professional in maritieme cosmetica vertrouwen we op actieve ingrediënten uit de zee en natuurlijke grondstoffen om een hoge mate van verdraagzaamheid en zichtbaar resultaat van onze producten te kunnen garanderen.

• Geen verplichte minimale afname
• TOP kwaliteit made in Germany
• Maatschappelijk en ecologische betrokkenheid

Terug naar het overzicht