Standnummer: 3.A021

De Beauty Professional / Beauty-pro.nl

Vakmagazine De Beauty Professional staat boordevol relevante vakinformatie met aandacht voor: huidverbetering, huidverzorging, producten, apparatuur, wetenschappelijke onderzoeken, trends, voeding, visagie, massage, gezondheid, ondernemen en onmisbare evenementen. Het is een mix van diepgaande en luchtige artikelen met inzichten van bekenden uit de branche, vakgenoten, dermatologen, huidtherapeuten, instituten, leveranciers en businesscoaches. En op Beauty-Pro.nl word je ook dagelijks geïnspireerd met interessante rubrieken, artikelen, columns en meer!

Beursaanbieding

Aanbieding 1: Gratis naar de beurs! Bij het afsluiten van een abonnement op De Beauty Professional vóór 23 september a.s. ontvang je 2 gratis entree kaarten voor Beauty 2Buy.

Aanbieding 2: Kom naar de stand 3.A021 en maak kans op 10x gratis en 20x 50% korting op het abonnement van De Beauty Professional plus nog een tiental prachtige prijzen die elke beautyprofessional graag wil hebben.

Aanbieding 3: Neem op de Beauty2Buy een 2-jaarig abonnement op de Beauty Professional en ontvang het magazine eerste jaar het gratis, je betaalt slechts 79,- euro plus 9% btw.

 

Beschrijving

Over het bedrijf

Vakmagazine De Beauty Professional is al jaren het best gelezen vakmagazine van de beautybranche en samen met de website www.beauty-pro.nl hét inspiratie- en kennisplatform – zowel fysiek als online – voor elke beautyprofessional die serieus met zijn of haar vak bezig is. Als beautyprofessional is het een must een abonnement te hebben op dit vakmagazine en dagelijks te kijken op Beauty-Pro.nl voor exclusieve artikelen, columns, acties en (product)nieuws. Uiteraard mag ook een inschrijving op de wekelijkse nieuwsbrief niet ontbreken! Met De Beauty Professional en Beauty-Pro.nl ben jij altijd up-to-date en kun jij jouzelf en jouw salon naar een hoger plan tillen.

Terug naar het overzicht