Standnummer: 3.C080

DERMADROP

DERMADROP, het wereldwijd unieke behandelconcept voor het hele lichaam dat een diepe werking combineert met een aangename behandeling. Zonder direct huidcontact, dus weldadig en pijnloos.

Vitale huidcellen zijn de sleutel tot een mooie, gezonde huid. Lange tijd was het alleen met invasieve methoden mogelijk om tot in de diepere huidlagen door te dringen. Het DERMADROP TDA-systeem werkt echter zonder direct huidcontact. Het zorgt ervoor dat uiterst effectieve actieve ingrediënten in de huidlagen terechtkomen en depots kunnen vormen. Tijdens de behandeling voel je alleen een aangenaam verkoelende massagedruk op het huidoppervlak. De huid regenereert zichzelf van binnenuit en herwint zijn natuurlijke stevigheid en uitstraling. Dat geldt niet alleen voor het gezicht, maar ook voor het lichaam, het haar en de nagels.

Beschrijving

Over het bedrijf

Het merk DERMADROP is eigendom van Meddrop BioMedical Technologies GmbH, een innovatief Life Sciencebedrijf dat is gevestigd in Hamburg en een passie heeft voor voortreffelijke huidverzorging. Met wetenschappelijke deskundigheid betreedt Meddrop BMT met pionierszin, nieuwsgierigheid en de moed om te innoveren nieuwe wegen.

In DERMADROP combineert Meddrop BMT twee volledig onafhankelijke disciplines: innovatieve applicatietechnologie en ontwikkeling enerzijds, en de productie van dermatologische en cosmetische actieve ingrediënten anderzijds. Dat is uniek in de cosmetica-industrie en garandeert DERMADROP-klanten een langdurige voorsprong en meetbaar succes.

Terug naar het overzicht