Standnummer: 4.C060

Germaine de Capuccini

Een van de merken die je straks op de Beauty Trade Special vindt is @Germainedecappuccini. Germaine de Capuccini kennen we natuurlijk allemaal als professioneel huidverzorgingsmerk Made in Spain. Doeltreffende en innoverende gezichts- en lichaamsverzorging die hand in hand gaan met originele en exclusieve werkmethodes. Germaine de Capucini is marktleider in zijn sector in Spanje en is aanwezig in 80 landen, waarvan 5 vestigingen; waaronder België, Italië, het Verenigd Koninkrijk, de Dominicaanse Republiek en de VS.

De producten zijn exclusief te verkrijgen bij de Germaine de Capuccini schoonheidssalons, wellness centra en spa’s. U kan bij de Germaine de Capuccini Skin Expert terecht voor een gelaats- of lichaamsverzorging en daarbij horende thuisverzorging. In de professionele huidverzorgingssector heeft Germaine de Capuccini een van de meest geavanceerde R+D+i laboratoria in Europa, gevormd door hooggekwalificeerde experts die werken met innovatieve grondstoffen. De voortdurende zoektocht naar perfectie plaatst ons in de voorhoede van het onderzoek naar huidverzorging op wereldniveau.

Carmen Vidal, oprichter van Germaine de Capuccini, is gecatalogiseerd als “de Spaanse Elizabeth Arden”, toen ze het eerste cosmetische imperium in Spanje creëerde in de jaren 1960.
Carmen Vidal, een visionaire en vechtende vrouw, gaf in 1964 leven aan haar eigen creatie: Germaine de Capuccini. Ons team bestaat voor meer dan 90% uit professionele vrouwen. Er kan gerekend worden op het volledige Germaine de Capuccini team om het “Female empowerment” uit te dragen, waardoor vrouwen zich goed voelen, zich kunnen ontplooien en alle kansen krijgen om succesvol te zijn. “Schoonheid is kracht, het is charme; bovenal is het een persoonlijke houding, een spirituele kwaliteit”. Deze woorden van de oprichter van Germaine de Capuccini, Carmen Vidal, definiëren de huidige Germaine de Capuccini-vrouw. Het is allemaal een kwestie van houding.

Germaine de Capuccini hecht eveneens veel belang aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en innovatie. Het merk test niet op dieren en met aandacht voor milieu en CO2-uitstoot, blijft dit merk zich inzetten voor de wereld om ons heen.

Beschrijving

Over het bedrijf

Germaine de Capuccini Benelux richt zich exclusief tot de professionele schoonheidsspecialiste en spacentra. Wij bieden topkwaliteit, innovatieve producten, gesofisticeerde werkmethoden en daarbij de nodige know-how om mee te bouwen aan uw instituut of spacentrum. Wij voorzien een actieve, professionele follow-up door ervaren, in het buitenland getrainde schoonheidsspecialisten en spaconsulenten. Germaine de Capuccini is een bedrijf met een hart voor de schoonheidsspecialiste, en dat maakt ons anders dan anderen. Germaine de Capuccini is geïnspireerd op diep menselijke waarden en principes. Het is een hartelijke, zorgdragende en delende cultuur, zorgdragend voor onze klanten, het team en de natuur. We blijven innoveren en onszelf verbeteren. We denken steeds na over nieuwe ideeën om tot maximale resultaten te komen. We staan open om bij te leren. Germaine de Capuccini geeft aan haar team het geschenk van te leren, op deze manier kan iedereen naar eigen talenten en enthousiasme ontwikkelen.

Terug naar het overzicht