Standnummer: 3.A067 + 3.A100

Gharieni Group

Eersteklas materiaal, uitstekende kwaliteit, optimale functionaliteit, modern design en exclusieve innovaties, gepaard met de flexibiliteit om snel op klantenwensen in te gaan – dat zijn de uitgangspunten van onze onderneming. Wij zien onszelf niet als producent van uitrustingsstukken, maar het gaat ons veel meer om het optimaliseren van wellness-ervaringen. Wij kijken daarbij zowel naar de consument als de persoon die de behandeling geeft. Wij willen de consument unieke ontspannings- en behandelingservaringen bieden en de behandelaar dankzij onze producten de mogelijkheid bieden echt prettig en ergonomisch te werken.

Bij het ontwikkelen van onze producten is het voor ons belangrijk om “verder te kijken dan onze neus lang is”. Zo werkt onze interne ontwikkelafdeling voortdurend samen met specialisten uit andere disciplines. Deze brainpool is niet alleen een voedingsbodem voor nieuwe ideeën. Hier worden ook nuttige knowhow en innovaties uit andere branches aangedragen, zoals uit de medische en technische sectoren. Bovendien hebben wij de beschikking over de gespecialiseerde kennis van designers voor de optisch en functioneel overtuigende implementatie van deze input. Onze visie is duidelijk: wij willen u, onze klant, de allerbeste uitrusting voor onvergetelijke momenten bieden.

Beschrijving

Over het bedrijf

Met meer dan 30 jaar ervaring is Gharieni Group een internationaal, toonaangevende producent van hoogwaardige wellnessbanken, behandelstoelen en uitrusting voor spa, wellness en medische ruimtes. Vandaag de dag is Gharieni klaar om een van de meest innovatieve spelers in Wellness Technologie te worden – het creëren van ongeëvenaarde Wellness ervaringen voor de meest veeleisende Wellness-zoekers, wereldwijd. We zijn aanwezig in meer dan 120 landen wereldwijd en tellen, als onze klanten, enkele van de meest prestigieuze namen in de luxe horeca, medische wellness, resorts, residentiële en andere wellness-omgevingen. Onze belofte van kwaliteit en ‘Made in Germany’ design en engineering is de basis van onze product excellentie.

Terug naar het overzicht