Standnummer: 4.A100

Hebea Professional

HEBEA PROFESSIONAL is een Belgisch bedrijf dat al 95 jaar een vaste waarde is binnen de beautybranche. Wij bieden professionele producten en apparatuur aan voor instituten en klinieken gelegen in Benelux. De focus ligt op onderscheidende merken met bewezen resultaten en de daarbij horende toegepaste professionele opleidingen.

Wij zijn officiële verdeler van onder andere het Geneo apparaat van het merk Pollogen by Lumenis, Alexandria Professional bodysugaring en Noon Aesthetics.

Beschrijving

GENEO by Pollogen – 3-in-1 super facial
Een totaalbehandeling in meerdere huidlagen, die zowel de buitenkant als de binnenkant van de huid verbetert door de combinatie van klinisch bewezen technologieën: OxyGeneo, TriPollar Radiofrequentie (RF) en Ultrasoon.

NOON AESTHETICS – Nieuwe gradatie van huidverbetering
Hoge concentraties actieve werkstoffen en peelings waarbij je dankzij de Dermshield technologie geen last hebt van irritaties. Indrukwekkende resultaten voor het behandelen van acne, hyperpigmentatie, rosacea en anti-aging.

ALEXANDRIA PROFESSIONAL – Suikerontharing
100% natuurlijke & Vegan manier van ontharen via suiker. Minder pijnlijk, minder ingegroeide haren en geen kans op verbranding zijn enkele voordelen van deze techniek. Het is naast epilatie ook een skincare merk met 100% natuurlijke en hydraterende ingrediënten.

Meer weten over Hebea Professional: www.hebea.be

Terug naar het overzicht