Standnummer: 4.B083

Invitalis Benelux/House of Health Brands

Invitalis Benelux is in Nederland, België en Luxemburg exclusief verkoper van de producten van Invitalis Gmbh. In 2019 hebben we ons werkgebied uitgebreid door de oprichting van Invitalis France, het exclusieve verkooppunt van Invitalis producten in Frankrijk. Door direct contact met onze klanten, zowel via onze webshop als tijdens onze aanwezigheid op vele (vak)beurzen, bewaken wij de kwaliteit van onze klantenservice.

Beschrijving

Over het bedrijf

Invitalis ontwikkelt en fabriceert producten die het welzijn op allerlei manieren kunnen ondersteunen. Om tot de beste producten te komen, werken wij continu samen met mede-vakmensen zoals (top)sporters en therapeuten. Of u nu van negen-tot-vijf op kantoor zit of een bewogen leven leidt, iedereen heeft wel eens last van stress of blessures. Onze producten geven u een steuntje in de rug en helpen u zowel bij het oplossen van fysieke klachten als ontstressen.

Dankzij het ruim 25 jarig bestaan van Invitalis Gmbh, beschikken wij over een uitgebreide kennis van de nieuwste technieken. Hierdoor zijn wij er in geslaagd bestaande en bewezen technieken, zoals shiatsumassage en infrarood therapie, te verwerken in gebruiksvriendelijke producten. En dat is niet onopgemerkt gebleven! In 2016 sleepte Invitalis Gmbh dan ook vier Plus X Awards binnen. De Vitaly Med Flexi won in de categorieën kwaliteit, innovatie, functionaliteit en gebruiksgemak. Inmiddels heeft Invitalis ook met de ViViBo drie Plus X Awards binnen mogen slepen en wel in de categorieën kwaliteit, gebruiksgemak en functionaliteit.

Terug naar het overzicht