Standnummer: 3.B125

LaserFusion

Bij ons kunt u profiteren van de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van laserontharing! Onze geavanceerde laser is niet alleen geschikt voor het verwijderen van ongewenste haargroei, maar kan ook worden ingezet voor huidverbetering bij al uw cliënten. De DIODE laser ICE Advantage 4-Wave die wij aanbieden, maakt gebruik van maar liefst vier verschillende golflengten (755nm, 808nm, 1064nm en 940nm), wat zorgt voor baanbrekende en uiterst effectieve resultaten. Met zijn ultramoderne uitstraling zal deze Diode laser zeker de aandacht trekken in uw salon.
Daarnaast is de laser uitgerust met een royaal 15-inch beeldscherm en gebruiksvriendelijke software, waardoor de bediening moeiteloos is. Met een indrukwekkend aantal van 20 miljoen flitsen hoeft u zich geen zorgen te maken over het regelmatig vervangen van het handstuk. Bovendien is onze Diodelaser geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor de gebruinde huid, zonder risico op verbranding bij huidtypen 5 en 6. Dankzij de geavanceerde technologie zijn er minder behandelingen nodig dan bij de Triple Wave Diodelaser.

Beschrijving

Over het bedrijf

Oorspronkelijk begonnen als een beautysalon met ervaren schoonheidsspecialisten, is LaserFusion inmiddels uitgegroeid tot een erkend opleidingsinstituut met een schat aan ervaring op het gebied van schoonheid. Daarnaast fungeren we als een wereldwijde distributeur van beautyapparatuur. Dankzij onze praktijkervaring begrijpen we precies wat onze klanten nodig hebben. Bij LaserFusion staat service hoog in het vaandel. Of je nu op zoek bent naar producten, materialen, opleidingen, cursussen of apparatuur, bij ons ben je aan het juiste adres.

Terug naar het overzicht