Standnummer: 3.C020

Mixcoco Nails by Safety 4 yoU

Met een eigen stand, een verfrissende look en de nieuwe gellak formule willen wij jouw beursbezoek nog leuker maken! Je kunt op onze beursstand alle 299 nieuwe kleuren bewonderen en direct aanschaffen. Er worden diverse workshops gegeven en natuurlijk kun je jouw favoriete nagelproducten bij ons inkopen. Ben jij erbij?

Ontdek de nieuwe, verbeterde gellak formule van Mixcoco! Een formule die 100% HEMA free is, dekking geeft in slechts twee laagjes en bovendien veel gemakkelijker te verwijderen is. Voorzien van een nieuwe design en met een inhoud van 15ml! Waar vind je tegenwoordig nog zulke grote potjes?

 

Beschrijving

Over het bedrijf

Safety 4 YoU, groothandel in beautyproducten biedt een uniek concept namelijk: alles voor de beauty branche onder één dak voor een aantrekkelijke prijs. Iedere professional in deze branche moet zijn of haar passie kunnen uitvoeren, ongeacht ervaring of budget.

Safety 4 yoU is dé totaalleverancier op het gebied van uiterlijke verzorging en staat al jarenlang garant voor goede kwaliteit en beste support.
Dit vertaalt zich in:
• en zeer uitgebreid assortiment met professionele producten;
• de voordeligste prijzen;
• up-to-date kennis van internationale ontwikkelingen;
• een klantenservice waar je iets aan hebt, verleend door ervaren beauty professionals.

Wij onderscheiden ons door sterke kennis van het vakgebied, kieskeurige selectie, de scherpste prijzen en persoonlijk contact. Veel van onze klanten kennen wij al jaren en hun ambitieuze doelstellingen zorgen ervoor dat wij de lat steeds weer iets hoger leggen.

 

Terug naar het overzicht