Standnummer: 3.B157

Novaro Pharma B.V.

Voor natuurlijke health & face care en gezondheidsproducten is Novaro Pharma, specialist in Health & Nutrition, jouw partner.

Met zuivere plantenkracht en aromatherapie van PRIMAVERA, therapeutische en verzorgende producten van BIO-LIFE en BIOCARE, kies je voor gezonde, natuurlijke en duurzame producten.

Beursaanbieding

PRIMAVERA, expert in aromatherapie en natuurlijke schoonheid, lanceert zijn gloednieuwe biologische Huidverzorging Face. De biologische pionier is erin geslaagd om met innovatieve plantensamenstellingen en tientallen jaren ervaring in aromatherapie een gezichtsverzorging te creëren die niet alleen heerlijk aanvoelt, maar die ook effectief werkt. Natuur en doeltreffendheid worden op nieuwe manieren gecombineerd voor de PRIMAVERA Organic Skincare, en pure, geurige plantaardige ingrediënten worden omgevormd tot lichte, maar uiterst doeltreffende formules.

De innovatieve PRIMAVERA Organic Skincare Face omvat 19 nieuwe producten en staat voor uniciteit en individualiteit. De opzettelijk ontworpen optie om te mixen en te matchen introduceert veelzijdige mogelijkheden.

De Organic Skin Care Face bestaat uit drie huidtype lijnen en twee extra lijnen die geschikt zijn voor iedereen: Hydrating voor de normale, droge en gevoelige huid, Pure Balance voor de gecombineerde en vette huid, Glowing Age voor de veeleisende, rijpere huid, evenals de Cleansing en Energy Boost lijnen voor alle huidtypes om aan de verzorgingsbehoeften te voldoen.

Op de stand hebben wij diverse aanbiedingen.
Bijvoorbeeld:
Gezichtsverzorging Startpakket (2 meter) met gratis testers, samples, planknavigatie, cosmetica systeemkaart en lippenbalsems.

Gezichtsverzorging Promotiedisplay: 4×4 Fluids en Crèmes, gratis testers, samples, systeemkaart.

Gezichtsverzorging met Bodycare (2 meter):
Face Care plus Body Oils, Lotions, Deo’s en Lippenbalsem.

Beschrijving

Over het bedrijf

Gezondheid en vitaliteit bevorderen is de drive van Novaro Pharma, specialist in Health & Nutrition. Als groothandel in natuurlijke en biologische, therapeutische en lichaamsverzorgende producten, kiezen wij voor kwaliteit, het hoogst haalbare orthomoleculaire niveau, natuurproducten en duurzaamheid.
Wij werken op maat, passend bij jou en je klantenkring. Kom kennismaken met onze producten. PRIMAVERA introduceert de nieuwe Face Care lijn!

Terug naar het overzicht