Standnummer: 3.A168

Salons.nl

Salons.nl is met meer dan 40.000 salons hét 100% Nederlandse alternatief voor online boekingen en/of een eigen mini-website voor jouw salon. Een van de voordelen is dat je bij Salons.nl geen reserveringskosten betaalt voor iedere boeking en toch actief bent op een landelijk platform. Tevens kan Salons.nl koppelen aan veel verschillende software, zoals bijvoorbeeld boekingssoftware Salonized of bijvoorbeeld jouw Google-reviews. Laat je verrassen voor de vele mogelijkheden van Salons.nl en start vandaag met jouw mini-website op Salons.nl.

Beursaanbieding

Salons.nl is uw partner die veel zorgen wegneemt. Ons laagdrempelige platform maakt het voor u mogelijk online uw eigen visitekaartje af te geven. U bouwt uw eigen mini-website met foto’s, bedrijfsvideo etc.; u beheert uw afspraken; en wij kunnen u koppelen met reserveringssystemen, zoals Salonized.

In onze samenwerking is salons.nl de startpagina en kunnen mensen specifiek hun behoeftes ingeven en vinden zij u als aanbevolen salon binnen uw vakgebied. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw salon goed vindbaar wordt via Google.

Kortom:
-> Eigen beheer van website, agenda, reserveringen
-> Direct online zonder voorkennis door persoonlijk strategiegesprek
-> Alles onder 1 dak en géén verborgen kosten

Dit All-in-One pakket kost per jaar €399,-, maar tijdens Beauty2Buy hebben we een speciale beursaanbieding!
Pakketprijs: €399,- | per jaar
Beursprijs: €199,- | per jaar*
*geldig tijdens beursdagen op 24/25/26 september 2022

 

 

Beschrijving

Over het bedrijf

Ontdek wat Salons.nl kan betekenen voor de groei van jouw salon. Salons.nl is het perfect alternatief tussen het hebben van een eigen website en een boekingsplatform. De voordelen van een landelijk platform waardoor jouw salon meer naamsbekendheid heeft, zonder reserverings- of commissiekosten bij iedere boeking. Wil je meer klanten of gewoon zichtbaar zijn op internet? Gebruik dan de Salons.nl mini-website. Ook het gebruik van andere boekingssoftware zoals Salonized op Salons.nl is altijd mogelijk. Meer informatie? Bezoek onze website: salons.nl

Terug naar het overzicht