Standnummer: 3.B140

SjekielaRimoré

Lashes om jouw look compleet te maken
Een totaalplaatje, daar draait het om bij ons. Wij zetten lashes om jouw look compleet te maken! De accenten op jouw mooie punten benadrukken en jouw look afmaken voor dat ene moment! Jouw wimpers krijgen door onze lashes een complete make-over en met de juiste bijbehorende make-up steel jij de show!

Wij staan voor je klaar
Sinds april 2022 leggen we onze focus op het verkopen en zetten van mooie lashes. Bij SjekielaRimoré kun je terecht voor prachtige lashes waar iedere vrouw blij van wordt. Lashes van SjekielaRimoré zijn dierproefvrij en van zeer goede kwaliteit. Bij ons draait het namelijk om lashes en zijn bestemd voor iedereen, of je nu vrouw of man bent. Iedereen die mooie, stijlvolle en unieke lashes wil is bij ons aan het juiste adres.

Beschrijving

Over het bedrijf

De owner van SjekielaRimoré is Sjekiela zelf. Ze heeft Rimoré overgenomen en is van plan om het bedrijf op de kaart te zetten, door zowel mannen als vrouwen de mooiste lashes aan te bieden. Zij helpt iedere klant om het meest fantastische resultaat te bereiken, ongeacht de vorm van ogen of de lengte van natuurlijke wimpers. Met kennis die Sjekiela heeft opgedaan in meer dan 30 jaar in de beauty business, hoopt ze door het aanbieden van lashes dat ze het totaalplaatje op beauty gebied kan waarmaken.

SjekielaRimoré is ontstaan uit passie voor het vak. Wij willen onze klanten een totaalpakket aanbieden en daar horen ook oogstrelende lashes bij. Of je nu naar je werk gaat of een feest hebt – misschien zelfs je eigen bruiloft – wij staan voor kwaliteit en vriendelijkheid. Daarnaast zijn wij transparant en helpen wij onze klanten graag met vragen! Ons kleine familiebedrijf bestaat uit een aantal vakmensen die precies weten hoe ze een klant kunnen helpen.

Terug naar het overzicht