Standnummer: 4.C140

Urban Nails BV

Urban Nails BV is founder van het gelijknamige merk in nagelproducten- en materialen.

Beursaanbieding

Urban Nails BV is een nagelmerk met een uitgebreid gamma aan kwalitatieve nagelproducten, nageltools en nail art artikelen. Inmiddels zijn er zelfs meer dan 300 Be Jeweled Gel Polish kleuren. En om dat te vieren, zijn onze Gel Polish flesjes van 15 ml in promotie tijdens de Beauty2Buy beurs! Als je er 5 koopt, krijg je er 1 helemaal GRATIS*! Kies dus gerust je favoriete Be Jeweled Gel Polish en Cat Eye Gel Polish kleuren uit. Bovendien geldt deze actie ook op Rubber Base Gel flesjes van 15 ml, waar we inmiddels al 26 tinten van hebben. Deze actie wil je toch niet missen?

*Deze actie is geldig van 24/09/2022 t/m 26/09/2022 op Be Jeweled Gel Polish 15ml, Cat Eye Gel Polish 15ml en Rubber Base Gel 15ml. Enkel bovengenoemde Gel Polishes en Cat Eye Gel Polishes kunnen gemixt worden bij de 5 kopen + 1 gratis actie. Gel Polishes en Cat Eye Gel Polishes kunnen niet gecombineerd worden met Rubber Base Gel flesjes bij 6 halen 5 betalen, aangezien dit gaat om een andere prijs. Alle prijzen die vermeld zijn, zijn exclusief btw. Deze aanbieding is niet cumuleerbaar met andere acties.

Beschrijving

Over het bedrijf

Als nagelmerk streven wij naar producten en tools van de hoogste kwaliteit aan een eerlijke prijs. Met meer dan 300 Gel Polish kleuren en een uitgebreid gamma aan Nail Art artikelen, kunnen wij voor iedere nagelstylist de juiste producten aanbieden. Kom gerust een kijkje nemen bij onze stand (4.C140) tijdens de Beauty2Buy beurs en maak kennis met ons prachtige merk.

Terug naar het overzicht