Het kloppende hart van Beauty2Buy zijn de verschillende pleinen, met ieder hun eigen uitstraling en activiteiten waaronder super gave workshops! De workshops worden alle dagen op verschillende tijdstippen gegeven en zijn helemaal gratis! Schuif dus aan bij één of meerdere workshops en ga weer met een hoop inspiratie en een tas vol creativiteit naar huis!

Alle workshops duren zo’n 30 (maximaal 40 minuten) en starten met het geven van inspiratie aan de hand van foto’s en voorbeelden. Aansluitend volgt de instructie en daarna ga je zelf aan de slag. Afhankelijk van welke workshop, is er plek voor maximaal 20 tot 30 kandidaten per keer. Sommige workshops kun je samen volgen, bij andere gaat het om individuele deelname. Lees snel verder voor een greep uit onze workshops!

Workshop Feestelijk etaleren
Niet iedereen kan zich een etaleur veroorloven en soms ontbreekt het ook aan creativiteit om er écht iets pakkends en leuks van te maken. Na het volgen van deze workshop(s) wordt etaleren een eitje! Alle deelnemers krijgen een kratje met producten en displaymaterialen, waarmee je zelf een mooie presentatie gaat maken. En let wel: het is een Battle! De workshop wordt afgesloten met de uitreiking voor de mooiste presentatie en de winnaar(s) krijgen een leuk prijsje en kortingsbon voor een volledige workshop!

Workshop Krijtbord schrijven
Zit je nog steeds met die slordig geschreven krijtborden? Stop met die scheve regels en leer nette krijtborden schrijven. Maak krijtborden die de aandacht trekken en gelezen worden. Voor deze workshop hoef je echt geen mooi handschrift te hebben of te kunnen tekenen. Bij de workshop ‘Feestelijk krijtbord Schrijven’ ga je na het inspiratiedeel in twee instructie stappen met oefening naar de eindbattle Krijtbordschijven. Eerst op de oefenvellen aan de slag en dan voor het echte werk, het krijtbord! Voor deze workshop kunnen maximaal 20 kandidaten deelnemen.

Workshop Inpakken als een pro!
Met de feestdagen in het vooruitzicht is niets zo leuk als een mooi cadeau in een mooie cadeauverpakking geven. Maar zit jij ook altijd zo te stuntelen met dat papier en plakband? En willen die lintjes niet zitten zoals je wilt? Tijdens deze workshop leer je cadeautjes inpakken als een echte professional! Je gaat samen met inpakexpert Bianca aan de slag. Zij leert je alle tips en tricks om geweldige cadeautjes in te pakken. Ook voor het mooi uitgeven van cadeaubonnen heeft zij leuke tips voor je. Daarmee ben je dus optimaal voorbereid op het feestseizoen!